The 6th International Symposium on Technology for Sustainability and The 2nd International Students Seminar on Leadership and Networking

Program ini merupakan program Antarabangsa yang melibatkan beberapa negara Asia iaitu Malaysia, Indonesia, Singapura, Jepun, Finland, Filipina dan Thailand. Program ini terbahagi kepada dua bahagian iaitu dari segi akademik dan  kepimpinan. Dari segi akademik, para peserta dikehendaki untuk mempamerkan dan menerangkan tentang kertas kerja yang telah dikaji oleh mereka secara poster ataupun lisan. Dari segi kepimpinan, para peserta terlibat dengan aktiviti berkumpulan dan membincangkan penyelesaian kepada masalah yang terdapat di lokasi kajian kami di sana. Seramai 2 orang pelajar FKA telah menerima anugerah seperti berikut::

1) Muhamad Amirul Az Bin Mohamad Khamsin

- The Most Outstanding Paper ISTS of Civil Construction (Steady Flow Simulation for Kelantan River using HEC-RAS).

- The Most Outstanding Case Study Project Presentation ISSLN of Civil Construction.

2) Nurliana Binti Mohd Sahimi

- The Most Outstanding Case Study Project Presentation ISSLN of Industry.