Pertandingan Debat Ala Parlimen Bahasa Melayu Bersempena Dengan Sambutan Karnival “Engineering Week 2019”

Fakulti Kejuruteraan Awam telah menganjurkan Pertandingan Debat Ala Parlimen Bahasa Melayu ia diketuai Penasihat Program Dr Yazmin Sahol Hamid, bagi Pengarah Program Wahida Amalin binti Abdullah dan juga ahli – ahli jawatankuasa Sekretariat Mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Awam (SMFKA). Ia dipertandingkan diantara keempat – empat fakulti kejuruteraan iaitu (Fakulti Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal, Fakulti Kejuruteraan Elektrikal dan Fakulti Kejuruteraan Kimia demi menyambut baik hasrat memeriahkan lagi karnival “Engineering Week 2019”.

Peganjur: Sekretariat Mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Awam (SMFKA)

Kerjasama: Engineering Week

Tarikh: 5-6 November 2019

Tempat: Dewan Seminar Ibnu Sinar, Aras 20, Menara 1, Kompleks Kejuruteraan Awam UiTM Shah Alam