Lawatan Kerja Dekan Dan Pengurusan FKA UiTM Shah Alam Ke UiTM Pasir Gudang

Lawatan kerja sehari Dekan dan pasukan pengurusan pengurusan FKA UiTM Shah Alam yang terdiri dari Dekan, Tim. Dekan HEA, Tim. Dekan PJI, Tim. Pendaftar dan KPP StrucM. Di pihak UmFKA UiTM Pasir Gudang, ianya dihadiri oleh Penolong Rektor UiTM Pasir Gudang, Koordinator FKA UiTM PG dan barisan pensyarah FKA UiTM Pasir Gudang.

Lawatan kerja ini diisi dengan program-program seperti sesi pembentangan pelaporan prestasi semasa, pencapaian-pencapaian dan perancangan strategik FKA UiTM Pasir Gudang.

Lawatan terhadap fasiliti seperti makmal, bilik kuliah, sistem pembelajaran dan pejabat-pejabat FKA turut diadakan. Selain itu, satu sesi mesyuarat perbincangan rancangan pembangunan antara dekan dan pihak pengurusan UiTM Pasir Gudang juga telah diadakan.

Penganjur: Fakulti Kejuruteraan Awam UiTM Pasir Gudang

Tarikh: 11 April 2019