Jalinan kerjasama Fakulti Kejuruteraan Awam dengan Sarawak Timber Industry Development Corporation

Majlis Pertukaran Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Teknologi MARA (UiTM)dengan Sarawak Timber Industry Development Corporation (STIDC). Majlis ini di laksanakan bersempena dengan Hari Hutan Antarabangsa Negeri Sarawak yang telah diresmikan oleh YB Datuk Amar Hj Awang Tengah, Timbalan Ketua Menteri Pembangunan Bandar dan Sumber Ali. Pertukaran MOU ini di wakili oleh Prof Dr Zakiah Ahmad, Fakulti Kejuruteraan Awam.

MOU ini dirancang bagi meningkatkan jalinan usahasama antara Fakulti Kejuruteraan Awam dengan STIDC terutamanya didalam aktiviti penyelidikan, latihan, pembangunan standard dan lain-lain yang berkaitan dengan kejuruteraan perkayuan.

Tarikh: 23 Mac 2019

Tempat: Universiti Putra Malaysia, Kampus Bintulu Sarawak